......днеска щях да си пръсна полуоските с боица, и гледам че на едната се мъдри към 10 см широка гумена шайба, като има и метална такава в нея, и стои на лявата полуоска - има леко движение от мм и изглежда като нещо балансиращо, ама искам да знам със сигурност каква работа върши тя.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гумена шайба на полуоската....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБаси баланса...и защо само отляво....????
Comment
-
Добре де, аз малко тъпо и упорито пак да кажа че днес специално го гледах това, и въпреки че не сравних двете полуоски една до друга, то поне видях че захващането им е на симетрично място спрямо краищата на предното магаре - което ме навя на мисълта че са еднакви......ся не съм ги мерил, но така си мисля......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Неска свалих баласта от полуоската на 2.5, два метални пръстена захванати от две шестограмки, обримчват нещо като гумен маншон, в който се мъдри нещо което определено се явява като баланс, и е дебело колкото тънка цигара, 2 санта дълго.....и това ако ми е бананс аз съм Сталин.....а самите черупки и гума тежът поне 200 грама......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Е не мое да не изкочи някой е да не каже че щом са я сложили значи трябва да е там......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеспокоино може и без нея.
Имаше една тема за 145 преди няколко години, където един колега си беше сменил полуоската. Бяха му я продали без балансьора и той се оплакваше от вибрации при движение.
Мисля, че Еньо му каза да си провери въпросния баланс и се оказа, че го няма. Колегата си смени отново полуоската с друга, на която имаше балансьор и нещата се оправиха.
Това са ми спомените и определено щом е там, значи има някаква функция.
Надали в завода ще харчат милиони евро за разни гумички, защото било по-красиво
Големи сме ЕнджеНери българитеsigpic
Comment
Comment